Beschadigde of defecte items

Als u beschadigde of defecte items hebt ontvangen, stuur dan een e-mail naar ons team Orderverwerking binnen 7 dagen na levering.
Als er tekenen van schade te zien zijn op de buitenste verpakking, moet u samen met de koerier een formulier voor beschadigde goederen invullen bij levering. Als u dit niet doet, kan uw claim ongeldig worden verklaard.
Download voor uw claim het Formulier “Beschadigde goederen”van Traka en stuur dit per e-mail naar info@trakamec.nl. Noteer uw ordernummer in de onderwerpregel van uw e-mail - u vindt dit nummer op de factuur.

Garantiebeleid

Alle producten behalve verbruiksgoederen (USERfobs, KEYfobs & etiketzegels etc.) kennen standaard een garantie van 12 maanden. Als uw item binnen deze periode defect raakt, hebt u het recht dit te retourneren naar Traka voor vervanging. Alle garantieclaims worden behandeld op basis van retournering naar Traka. Wij sturen u nieuwe onderdelen, maar u moet defecte items naar ons versturen voor omruiling. Als u dit niet doet, dan worden u de volledige kosten van het vervangende item in rekening gebracht.
Download het Formulier “Claim onder garantie”, vul dit in en stuur het per e-mail terug naar info@trakamec.nl
Als uw item defect raakt buiten de garantieperiode, bezoek dan onze online winkel om daar vervangende onderdelen te kopen.

Als u een vraag hebt over een nieuwe installatie, dienst of hulp nodig hebt of gewoon informatie wenst, neem dan contact met ons op.

Verkoop: +31 (0) 85 0041400

E-mail: info@trakamec.nl