Over ons

Traka is de mondiale leider in intelligente beheeroplossingen voor sleutels en apparatuur. Met onze oplossingen zijn allerlei organisaties beter in staat hun belangrijke bedrijfsmiddelen te beheren, hun productiviteit en verantwoordelijkheid te vergroten en het risico bij cruciale bedrijfsprocessen te verlagen. Wij investeren voortdurend in de ontwikkeling van onze technologie om toonaangevende, innovatieve, veilige oplossingen te kunnen aanbieden voor de uitdagingen waar organisaties mee te maken waar het gaat om het beheer van sleutels en apparatuur. Onze oplossingen zijn afgestemd op de behoeften en de vereisten van de klanten, en bieden de grootste waarde en voordelen voor hun bedrijven. Traka is een mondiale organisatie met plaatselijke ondersteuning waarbij van gedefinieerde processen gebruik wordt gemaakt, zodat wij u in de buurt zijn wanneer u ons nodig hebt en mondiaal zijn wanneer het er toe doet. Traka is onderdeel van ASSA ABLOY Global Solutions en wij stellen ons steeds voor hoe mensen hun leven leiden en in de wereld staan. Onze expertise in het uitstippelen van de klantervaring, innovatie en het serviceontwerp leidt tot uitvindingen van nieuwe beveiligingsoplossingen die waarde opleveren voor onze cliënten, en eindgebruikers uitzonderlijke ervaringen bezorgen.

Traka Automotive is de toonaangevende oplossing in het VK voor sleutelbeheer voor autodealers en servicecentra.

Het elektronische sleutelbeheersysteem Traka Automotive is specifiek ontworpen voor de autobranche. bevat meer functionaliteit, is gemakkelijker te gebruiken en levert een groter rendement op dan enige andere oplossing voor sleutelbeheer. Er is gewoon geen betere keuze voor autodealers!

Traka Automotive heeft de productportefeuille uitgebreid met de introductie van het veiligste en meest kostenefficiënte mechanische sleutelbeheersysteem op basis van het principe “Pennetje in, pennetje uit” van het hele Verenigd Koninkrijk, namelijk TrakaMEC. TrakaMEC voldoet aan de behoeften van dealers en servicecentra die nog niet toe zijn aan volledig in een netwerk opgenomen en geïntegreerde sleutelbeheersystemen.

Waarom Traka?

Helaas is het zo dat als een gewone sleutel gestolen wordt, zoek raakt of per ongeluk mee naar huis genomen wordt, uw beveiliging ondermijnd wordt. Uw organisatie is plotseling kwetsbaar. Zelfs als er niets is gestolen en er geen schade wordt aangericht, kunnen de kosten en het ongemak van het aanbrengen van nieuwe sloten en de gevolgen voor de productiviteit aanzienlijk zijn.

Net zoals wanneer een belangrijk onderdeel van de apparatuur zoek raakt of beschadigd raakt, kan dit een aanzienlijk effect hebben op de productiviteit van de organisatie en tot langere downtime, hogere operationele en administratieve kosten leiden.

Traka kan de kosten van uw organisatie met betrekking tot verliezen als gevolg van toevallige schade, diefstal, letsel en downtime aanmerkelijk reduceren. We helpen u bij het handhaven van uw bedrijfsprocessen en zorgen ervoor dat Arbo-regelgeving wordt nageleefd. Traka kan u zelfs helpen om medewerkers aan te moedigen meer persoonlijke verantwoordelijkheid op zich te nemen voor de bedrijfsmiddelen die ze gebruiken.

Klik hier om onze bedrijfsbrochure te downloaden.

Klik hier om onze TrakaMEC-brochure te downloaden.

Klik hier om onze brochure over het elektronisch sleutelbeheersysteem van Traka Automotive te downloaden.